Op dit moment vormen een groep ondernemers uit het buitengebied van Oisterwijk aan een structurele samenwerking tussen alle horeca- en recreatieondernemers in dit gebied. De positieve resultaten van het rapport Verkenning draagvlak invoering Buitengebied management Oisterwijk van juni 2015 vormen hiervoor de basis.

Doel

Het Buitengebied management moet zorgen voor de vergroting van de onderlinge samenhang tussen alle ondernemers in het buitengebied en met de ondernemers in het centrum van Oisterwijk. Uiteindelijk doel is de vergroting van de aantrekkingskracht van het buitengebied, waardoor meer bezoekers naar Oisterwijk komen die langer verblijven en meer besteden. Samenwerking met Citymarketing is ook belangrijk.

Acties
De komende maanden gaat zowel Centrummanagement en Buitengebiedmanagementde samen met Citymarketing een promotie uitwerken van de periode na versoepeling van de Coronaregels en inspelen op de vroegboekers. Promotie via landelijke bladen en digitale mogelijkheden en onze website bezoekoisterwijk.nl is een belangrijke basis.

Partners
Centrummanagement, de gemeente Oisterwijk en Citymarketing zijn als partners verbonden en dit garandeert de benodigde afstemming en samenwerking tussen alle partijen.
Hebt u suggesties of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met buitengebiedmanager Ellen van Iersel via 06 – 51 22 36 56 of ellen@lleisuresupport.nl.